Известие

Collapse
No announcement yet.

Цялостно изкърпване и боядисване на 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цялостно изкърпване и боядисване на 33

Някой правил ли го е и знае ли колко може да излезе цялото удоволствие?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

ако не е мн зле за яко боядисване около 800лв
    33 8v 90 г

Comment

Мдаа, все такива суми казват, че и нагоре. Можете да заключите темата, май няма да стане тая дето съм я намислил...
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Мдаа, все такива суми казват, че и нагоре. Можете да заключите темата, май няма да стане тая дето съм я намислил...
        Колата ми е първа кола, от 2000-на година я имам. Дойде й времето да я пребоядисам цялата. И тъй като не намерих подобна тема пиша в темата на колегата.
        Колата е 33 16в,червена, всичко и е оригинално. Някой занимавал ли се е с подобна задача за да ми даде насоки?
        Знам че номера на боята е 130, но дали няма да стане по-добре с тази http://www.paintscratch.com/touch_up...-Red-L33Y.html, защото от нея мога да намеря количество, на ниска цена.
        Разбира се всичко ще е бюджетен вариант, демек повечко труд и по-малко пари за колата, а бирата да е студена.

Comment

и аз мисля зимата да се вкарвам във филма с боядисването
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от Turmans Покажи съобщение
            Колата ми е първа кола, от 2000-на година я имам. Дойде й времето да я пребоядисам цялата. И тъй като не намерих подобна тема пиша в темата на колегата.
            Колата е 33 16в,червена, всичко и е оригинално. Някой занимавал ли се е с подобна задача за да ми даде насоки?
            Знам че номера на боята е 130, но дали няма да стане по-добре с тази http://www.paintscratch.com/touch_up...-Red-L33Y.html, защото от нея мога да намеря количество, на ниска цена.
            Разбира се всичко ще е бюджетен вариант, демек повечко труд и по-малко пари за колата, а бирата да е студена.
            Rosso 130
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Днес ми поискаха 1300 лева, само за външно боядисване
              Преди месец говорих с един пич, каза 300 лева работата, ако няма тенекеджийски работи.

Comment

Първоначално публикувано от Turmans Покажи съобщение
                Днес ми поискаха 1300 лева, само за външно боядисване
                Преди месец говорих с един пич, каза 300 лева работата, ако няма тенекеджийски работи.

Горе-долу за качествено боядисване с хубави материали и хубава боя това е нормалната цена - около 1300лв.
                А за 300лв. направо мисля, че ще си оставят ръцете по колата. Още повече, че сега ако ти казват 300, после ще кажат "ми излязоха и други неща, дай още" и ще ти излезе друга цената.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

За тенекеджийските неща мога да помогна, но за боядисването не мога в момента.
                  Alfa 155 2.0TS 8V '93
                  sigpic
                  VW LADAVAGEN '81
                  CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Много благодаря за предложението.
                    То при мен единственото проблемно място е около капачката на резервоара, направо прогнило. Мога да изрежа от донора мястото и да го заваря на моята, но не знам дали не е тънка ламаринката за електрожена ми или за скромните ми умения.

Comment

Абе донеси една бира и докато свърши ще си готов
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Бира ще взема едно стекче. Като отрежа парчето ще ти се обадя.

Comment

аз мога да ударя едно рамо за боята ако искаш пиши
                          155 осем хиляди клапана 16 вериги
                          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                            аз мога да ударя едно рамо за боята ако искаш пиши
                            Супер.
                            Започвам с двигателя,ангренажа т.н и междувременно ще мина да те видя за да ми дадеш основни насоки.
                            Благодаря ти.

Comment

Working...
                            X